Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ești curios să afli mai multe despre noi?

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cine suntem?

Sunt Claudia Bratosin si mi-am dorit mult aceasta agentie pentru a-mi valorifica experienta de peste 20 ani atat in turism, in crearea de solutii de calatorie, cat si in zona de evenimente.

Elite Holiday este o agentie dedicata, aproape in exclusivitate, parintilor si copiilor in egala masura. Pachetele noastre sunt gandite pentru parinti singuri, familii mono-parentale, parinti divortati, dar si cuplurilor cu copii, pentru care am creat un concept nou de vacanta. Un concept care ajuta cuplurile sa se relaxeze si ele, sa se bucure cu adevarat de vacanta si sa petreaca, intr-o mica masura, separat de copiii lor.

De obicei, parintele este in vacanta ca sa-si bucure copilul, nu neaparat pe el. Ei bine, m-am decis sa rastorn aceast adevar si sa propun concepte de vacanta in care fiecare, atat parintele, cat si copilul, are timpul sau de distractie si de relaxare. Un timp in care suntem plecati impreuna, dar ne distram si separat. Un timp in care copiii, desi in vacanta, ar putea explora si invata lucruri noi, s-ar imprieteni cu alti copii, parintii nu ar trebui sa ii supravegheze indeaproape si permanent, ci ar putea face exact aceleasi lucruri: sa socializeze cu adulti, sa exploreze locuri noi, sa aiba o cina romantica sau sa poata merge la o petrecere pe plaja, ori la cumparaturi. Cu alte cuvinte, cam ce fac si cand sunt plecati singuri.

Cu aceste dorinte permanent in minte, am creat doua concepete de calatorie, aplicabile atat parintilor care calatoresc singuri cu copilul lor, cat si celor care se afla intr-un cuplu, practic, exclusiv parintilor si copiilor in general. Impreuna cu echipa mea, te vom ghida catre destinatii atent alese si vom personaliza fiecare sejur de grup in functie de cerintele si nevoile tale si ale insotitorilor tai.

Cand spunem ca suntem Agentia familiei Tale, nu vrem sa sune a stereotip. Pentru familii am creat aceasta agentie si vom prioritiza intotdeuna nevoile, dorintele si - poate nu exageram - chiar si visurile acestor parinti, inainte de orice comision. Vrem ca parintii sa fie si ei o prioritate in vacanta lor, in egala masura cu copiii. Sa se distreze si sa se relaxeze la fel. Si sincer acum, nu si-au castigat ei acest drept chiar din momentul in care au facut plata ? 😊

Elite Holiday nu-si va dori niciodata sa faca volum inaintea calitatii, nu promovam decat destinatii pe care le cunoastem in mod direct, le-am explorat noi sau partenerii nostri si lucram cu tour-operatori pe care deja i-am intalnit si testat.

Daca esti un parinte singur ar fi o mare pierdere sa nu ne cunosti !

Daca esti un cuplu cu unul sau mai multi copii, iti recomandam sa ne incerci o data. Da, stim ca orice agentie te poate trimite in vacanta, dar nimeni nu-ti va oferi ceea ce iti vom oferi noi. Si stii de ce ? Pentru ca nimeni nu a incercat acest concept pana acum ! Bineinteles ca oricine va putea face asta in viitor, poate chiar mai usor decat noi, dar stim sigur ca nimeni nu va pune atata suflet cat punem noi in fiecare program pe care il vom crea.

Citeste programele noastre, vino in grupurile pentru care suntem organizatori directi si iti promitem ca bifam tot ce-am spus, astfel incat sa ne ramai aproape.

Claudia Bratosin