Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Professionals Bonding - Bankers - Adults only

Get away Kenya

from 2600€

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

O vacanță „sub un cer cum nu gasesti nicaieri in lume” – Meryl Streep in „Out of Afrika”

01 Noiembrie – 09 Noiembrie 2024


Esti bancher, ai o mare poftă de călătorit și nu știi ce să faci în luna Septembrie ? Haide să-ti cunosti partenerii si să petreci o vacanță minunată într-un loc plin de aventura si experiente unice, in Kenya.

Te vor însoți viitori prieteni, căci grupul este dedicat exclusiv persoanelor cu functii de conducere in banci, iubitori de călătorii, dar mai ales.....de aventura !

Descoperă oameni noi și însotește-ne într-o călătorie de care îți vei aminti cu siguranță. Te invit să trăiesti o aventură de neuitat, în zonele cu adevărat sălbatice și neîmblânzite ale Kenyei, care se vor infatisa in peisaje spectaculoase, de la câmpiile de coastă, la zonele muntoase vulcanice, de la semi-deșert până la cel mai înalt vârf muntos al Africii, Kilimanjaro.

Frumusețea acestor locuri va fi completată de întâlnirile cu triburile Masai, dar și cu fascinanta lume a sălbăticiunilor care vor defila prin fața voastra, răgetele nocturne ale hienelor sau aparenta liniște încărcată de mister a savanelor. Ce poate fi mai relaxant după acest traseu inedit presărat cu safari-uri memorabile, decât un repaus în paradisul plajelor cu nisip alb din Mombasa, scăldate de apele turcoaz ale Oceanului Indian.

Hai să vezi Marea Migrație, intr-unul dintre cele mai frumoase spectacole din lumea animală, momentul în care mii de antilope, zebre și alte erbivore se mută din zona de câmpie Amboseli, spre întinsul tinut din Tsavo sau Masai Mara. Este perioada magică a anului, în care cât vezi cu ochii descoperi animalele considerate “The Big Five” , iar tu devii brusc un personaj din National Geographic.

Africa, cunoscută ca și “pământul mamă”, este un loc atât de spectaculos, încât nu ai cum să nu te îndrăgostești de el de la prima vedere.

Să poți vedea aceste animale în mediul lor natural, să le observi comportamentul nestingherit, este garantat una dintre cele mai palpitante experiențe pe care le puteți trăi vreodata !

Pentru mine, a fost o experiență senzațională și îmi doresc să o împărtășesc cu cât mai mulți dintre voi.

Le vom descoperi, pe toate, împreună, intr-un tur VIP friendly-corporate !

Detalii Program Aici


Cere o oferta